Jönköpings Kommun har i samarbete med Wisingsö Hotell & konferens, Visingsörådet och Näringslivsföreningen öppnat upp för Co-working på Visingsö fredagar 07:45 – 17:00, 16 februari till 31 maj.

Alla är välkomna till den nyöppnade ytan på Wisingsö Hotell & Konferens. Här finns plats för dig oavsett om du vill sitta i lugn och ro eller vill sitta i ett mer socialt sammanhang.

Co-workingfredagarna är kostnadsfria. Ingen föranmälan krävs och registrering sker på plats. Ta med din dator, ditt block och ditt arbete och jobba en stund i en avslappnad milljö.

Eventfredagar på Visingsö

I samband med Co-workingfredagarna bjuder även Jönköpings Kommun in till spännande frukostevent, se program nedan.

Program våren 2024

22 mars: Fredagsfrukost med Almi, kl. 09.00-09.45

Thomas Eklöf, kreditchef, Almi Jönköping berättar om Almis verksamhet, samt aktiviteter och erbjudanden som är på gång under våren. Du får också ta del av en konjunkturspaning.

19 april: Fredagsfrukost med Sven Rydell, näringslivschef kl. 09.00-09.45

Sven Rydell, Näringslivschef, Jönköpings kommun, berättar om läget för näringslivet i kommunen just nu. Hur ser utvecklingen ut, och vilka utmaningar och möjligheter finns framåt?

26 april: AI-frukost med Science Park kl. 09.00-09.45

Petrus Ekbladh, Affärsutvecklare med fokus på AI, Science Park Jönköping ger oss inblick i möjligheterna med AI. Artificiell Intelligens kan låta både stort och svårt, men AI är inte bara till för bolag som erbjuder en teknisk produkt eller tjänst. Tekniken bakom kan appliceras inom alla branscher och typer av företag! Petrus kommer belysa faktiska tillämpningar som sker i vår region och även berätta om Science Parks övriga verksamhet.

24 maj: Fredagsfrukost med Destination Jönköping kl. 09.00-09.45

Lena Stävmo, VD Destination Jönköping, berättar om vad som är aktuellt inför sommarsäsongen 2024, samt ger också en inblick i Destination Jönköpings uppdrag och verksamhet.

Plats: Wisingsö Hotell & Konferens, lokal Näs

Anmälan till elenore.petersson@jonkoping.se senast dagen innan respektive event. Ange ev. allergi i samband med anmälan. Begränsat antal platser, först till kvarn.